Camilla Fyrabarnsmorsa

Viktväktarna

Publicerad 2011-08-31 20:55:21 i Viktväktarna,

Idag tog jag steget och för fjärde gången gick till viktväktarna.

Jag vet det funkar och vad det innebär. Kom ikväll hem med blandade känslor. Skamsen över min invägnings vikt och glad över propoints programet som kommer passa mig utmärkt. Tror jag.

Jag tänker inte avslöja min startvikt utan du kommer få dela min resa här.

Jag önskar mig själv lycka till och vill verkligen klara av detta.

VAB dag 2

Publicerad 2011-08-30 15:07:10 i Allmänt,

Idag har jag njutet hela dagen med Ida och vi har handlat vattenmelon som hon älskar, sen gjort pannkakor i mega sats så det finns i frysen.

Idag blev jag oxå arg. Vi fick fixa och dona med mannens jobb, min praktik och Ida. Fan att människor inte kan sköta sitt jobb. Besviken på människor och fan, jävla !!!! så nu är det av mig. Men det retar mig. För vissa gör som de vill och accepteras medans andra kämmar och försöker och är rädda om sina jobb. Idioter har visst lättare för få jobb. Orättvist. Tur jag inte är arbetsgivare. Fan vad tosig jag hade blivit. Men det kanske är vi som tar för mycket ansvar för sina jobb eller ????????

Lösningen blev bra tillslut och jobb visade uppskattning det betyder mycket. Men min man får fan jobba 80 timmar minst denna veckan och då kan man säga att man är trött. Så ikväll får mamma ta över lilla loppan så vi kan sköta jobb och praktik.

Sen ringde telefonen och My har fått OP datum :) nervöst men samtidigt skönt.

En full dag.

Sket sig första dagen

Publicerad 2011-08-29 18:32:00 i Barn,

Idag var det första gången på APU. (praktik) Jippi tills natten mot söndagen kom. Ida var vaken och hon var varm. Med största dåligaste samvete lämnar jag henne och berättar att hon inte är ok men jag måste prova lämna för jag ska på praktik.

Jag hatar verkligen göra så men vad för val hade jag????. Timmarna gick tills middagen kom. Då ringde dom och jag fick hämta loppan. Och självklart vill jag rå om henne. Hem och hon fick sova hela eftermiddagen. Barn blir ju sjuka och det kan man inte göra något åt. Speciellt oxå när skolor och dagis börjar efter lov. Jag har ganska snabbt märkt att många åkt på förkylningar.Men jag har panik och ångest. När man har APU får man vara borta 2 dagar per termin och tala om det har skitit sig redan och nu ska jag komma på hur jag ska ta igen det. Visst det kommer en studiedag och ett november lov. Men jag vill ju vara med mina barn och ha kul på lovet.

Jag ber att det kommer lösa sig och jag kommer ta mig igenom detta året på utbildningen.

Idag fick brossan och Lina rycka in och hjälpa till så jag kom iväg och handlade mat för det var ett EKO i kylen. Skönt de hade tid. Sen åt vi middag.

Så imorgon ska jag krama lilla snäckan och rå om henne. På onsdag tillbaka till APU. Mannen är som tur hemma då.

Nu blir det glass :)

Om

Min profilbild

Camilla

Jag är en glad tjej med 4 underbara barn. Jag skriver om livet med barn, vardag och min viktminskning. Vem sa att livet var lätt?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela