Camilla Fyrabarnsmorsa

Sommarkänslan på topp

Publicerad 2011-05-30 19:16:50 i Trädgård,

Idag har det varit varmt och man har njutit av solen är tillbaka. Nu är det dax att ta tag i trädgården som fullständigt blivit överväxt av ogräs och godsaker.

Vi har plockat rädisor stora som golfbollar. Så jag p packat ner några i mannens matlåda, tillsammans med ett saltakar 

Det blev även rabarber.

Barnen sprang oxå ut och plockade rabarber. Vi delade dem och sen doppade dem i socker mmmmmmmmmums........

Vilka minne som kommer fram då, tänk att mina barn upplever det jag gjorde hos min mormor och morfar, när jag var liten. Det är så underbart att det inte går att beskriva.

Så imorgon ska det lagas en rabarberpaj :)Mår som förtjänat

Publicerad 2011-05-29 11:28:13 i Allmänt,

Ha ha ha ont i huvudet, magen och benen. :( men helt klart var det värt det till 100%. Måste säga tack för jag har en super go lillebror som är kul att festa med. Även vännerna som är helfestliga och som man kan ha så kul tillsammans med.

                                                       Clabbe och 80-tals musik på Törringe


En kväll på Törringelund säger allt, lite folk men vad gör det när dansa och ha kul  är målet. Sen skulle man kanske inte tagit de två sista ciderna men vad fan, det är ju inte så att jag är ute varje helg. Det var senast i november när jag fyllade år men då var jag nykter. Så lite extra får man ta och jag är ju bara en vanlig människa.

Soffan får det bli tills barnen kommer hem. De har nog haft en uppskattad helg hos mormor och i hennes underbara hus i skogen.

Veckan som gått har både varit bra och mindre bra men så är det. Nu ska jag ladda för en ny vecka och hoppas det blir lite jobb och jag ska skriva in mig på NFU och till hösten ska jag läsa barn och fritidsprogramet :)

 

Guldkant

Publicerad 2011-05-26 20:40:48 i Allmänt,

Veckan har varit intensiv och igår var jag på en härligt Oriflame träff, med tips och ideer om nya produkter i aktuell katalog.

Ny börjar min nedräkning till Party tajm. Till helgen är jag barnledig och ska ut och dansa :)

Det var längesedan och det känns jätte kul att komma ut och dansa. Det blir även ett avbrott från vardagen som oftast är sig likt. Sen är jag ju inte bara mamma utan jag ska ladda mina batterier och sakna mina barn så på söndagen har man superkrafter igen och vet att man saknar dom när de inte är hemma.

Nu blir det avkoppling i soffan och njuta av åska och regn :)

Om

Min profilbild

Camilla

Jag är en glad tjej med 4 underbara barn. Jag skriver om livet med barn, vardag och min viktminskning. Vem sa att livet var lätt?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela