Camilla Fyrabarnsmorsa

Jag klarar det.....

Publicerad 2011-11-30 20:41:39 i Allmänt,

Trött, så det känns som jag är en tonåring. Jag är fnittrig och glad. Men det får jag vara när dagen gått ihop och jag hann med alla turer.

Idag var det praktik på fm och på em jobb på fritids. En ny länk och nya barn men så himla kul det var. Sen hann jag hem och bre en macka, pussa lillan och in med de andra barnen i bilen :) tillbaka till Svedala och lämna barnen på deras aktiviteter och avslutningar.

Sen jag själv på Vikt väktarna och denna veckan var jag glad om jag stod still. I helgen blev det för många lussekatter och glögg. Men nu får jag ta nya tag.

Resultatet blev +- 0kg :)

Veckan fortsätter i ett rasande tempo och sena kvällar för mig och INGEN MAN! Med lite hjälp så kan jag det oxå. Vad gör man inte utan Mamma. Som tur är kan ställa upp.

Nu soffan och koppla av!

En bra kväll!

Publicerad 2011-11-29 19:16:41 i Allmänt,

Tisdag och praktik för mig:) alltså en helt vanlig dag. Men ej för My och Gustav, mormor var ledig och tog dem med på en tur till palmstaden:) vilket var mycket uppskattat. De tog sina pengar och shoppade lite.

Lagom till middagen kom de hem. Vi njöt av fläskfilé i grönpepparsås och klyftpotatis. Viktväktare recept så klart!

Sen tog mormor hand om läxorna:) skönt för mig men kul för barnen. Det var även första gången hon hörde Gustav läsa och det tyckte hon var kul.

Så en kväll som gjorde vår familj gladare och nu en liten stund i soffan sen puss och godnatt för de minsta i familjen.

Tack mamma!

Ljus!

Publicerad 2011-11-28 07:48:03 i Allmänt,

Det är inte ofta man kan längta efter gryningen och ljuset. Det värsta med stormen är mörkret. Man ser ju inte hur det blåser utan man bara hör detta dånande.

Vi har klarat oss bra och då är man glad. Lite dåligt med sömn men det får vi ta ingen ikväll.

Nu tar man tag i en ny vecka och längtar till nästa helg:)

Om

Min profilbild

Camilla

Jag är en glad tjej med 4 underbara barn. Jag skriver om livet med barn, vardag och min viktminskning. Vem sa att livet var lätt?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela