Camilla Fyrabarnsmorsa

Vilken helg

Publicerad 2013-10-27 20:38:05 i Allmänt,

Jag har landat i soffan efter en helg som gick snabbt. Lördagen började med frukost hos mamma. Det var längesedan man åt så gott.


Sen tog vi oss till Tomelilla för gå på en mässa. Det var ganska spännande och intressant. Sen åker man inte ifrån Tomelilla utan en runda till boan. Sen bar det av hem till mamma igen och då lagade hon middag till oss. Mmmm så gott att jag åt för mycket men det rådde vi bot på genom lite dans och massor av skratt.


Sen bar det av hem trötta och nöjda.

Söndag och varför kan man inte sova längre. Lite sovmorgon men sen var det fotbolls match för Gustav i Höllviken och vi njöt av det fina vädret och en super bra match. Killarna vann överlägset med 5-1 och Gustav gjorde ett bra jobb i mål.
Efter det så blev det shopping och nya skor till barnen.

Äntligen hemma igen så fixa vi middag och så var det dags att förbereda sig för en ny vecka. En vecka som jag nu börjar nedräkning. Nedräkning till mig och barnens flytt närmare Svedala.
Så hoppas att veckan går snabbt.

Men veckan är oxå annorlunda för det är höstlov. Massor av kul på jobbet:)

Trevligt lov och vecka!

Underbart

Publicerad 2013-10-21 09:29:35 i Allmänt,

Efter en underbar helg var det åter måndag. En tjock dimma låg över vårt vackra landskap, mörkret stannade längre denna morgon. Men vad gör det när man är glad. Måndag morgon är den dagen jag hoppar upp på vågen för att hålla koll på min vikt. Resan som tar längre tid än vad man önskar men jag tror att det är bra. I alla fall slog jag rekord och vet inte sist när vågen visade detta resultat. Men jag är stolt över mig själv och minus 22, 7 kg är för mig väldigt mycket.

Så sakta men säkert kämpar jag vidare.

Forntidsdag på jobb

Publicerad 2013-10-09 16:53:36 i Allmänt,

Jag gillar verkligen mitt jobb och ständigt händer det spännande grejor. Igår var vi på vandring med treorna och vilken härlig dag vi fick. Vi gjorde smör och magbröd som vi grilla och åt. Det var jätte gott.
Det spännande var att smör gjorde vi själva och brödet gjorde vi och alla hade vars en påse med deg innanför tröjan. Där fick det vara så det kunde jäsa till vi skulle grilla det.


Om

Min profilbild

Camilla

Jag är en glad tjej med 4 underbara barn. Jag skriver om livet med barn, vardag och min viktminskning. Vem sa att livet var lätt?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela