Middags tips
Lätt kinagryta
500 g köttfärs
1 purjolök
1 paprika
½ gurka
1 burk hela champinjoner
1 burk ananas
1 dl vatten
3 msk soya
1 msk honung
1 tsk vinäger
1 buljong tärning
Fräs köttfärs i lite smör, låt ananasen rinna av men spara på spadet.
Ansa och strimla purjo, paprika, gurka.
Fräs purjo och svamp i en gryta. Ha i färsen.
Blanda i en kastrull - ananans spad, vatten. soya, honung. vinäger och buljongtärning. Koka upp och låt sjuda några min på svag värme.
Häll blandningen över färsen tillsätt annanas och gurka.
Låt stå och värma sig i 5 min
Servera med ris
): :) :) :)
Smaklig spis.
500 g köttfärs
1 purjolök
1 paprika
½ gurka
1 burk hela champinjoner
1 burk ananas
1 dl vatten
3 msk soya
1 msk honung
1 tsk vinäger
1 buljong tärning
Fräs köttfärs i lite smör, låt ananasen rinna av men spara på spadet.
Ansa och strimla purjo, paprika, gurka.
Fräs purjo och svamp i en gryta. Ha i färsen.
Blanda i en kastrull - ananans spad, vatten. soya, honung. vinäger och buljongtärning. Koka upp och låt sjuda några min på svag värme.
Häll blandningen över färsen tillsätt annanas och gurka.
Låt stå och värma sig i 5 min
Servera med ris
): :) :) :)
Smaklig spis.