Camilla Fyrabarnsmorsa

Skolavslutning + studentfest

Publicerad 2013-06-16 15:51:10 i Allmänt, Barn,

Sitter nu och tänker på veckan som gått. Den har varit intensiv men underbar. Skolavslutningar och studenter har det blivit och massor av skratt, mat och dricka. Dansa hela natten är oxå ett inslag av roligheter :)
Men ack vad hela familjen blev trötta denna lördag och söndag.
Jag trodde jag skulle bota min förkylning i fredags med massor av whisky och annat gott men ack inte. En redig bakfylla vad det jag fick och en förkyling som är kvar.
Mina barn festade oxå och jag är stolt över dem att de uppförde sig. Klockan blev 2 natten till lördagen när vi kröp ner i våra sängar. Klockan blev 13 på lördags eftermiddag när jag började få liv i dem. Sen slappa vi och klockan 22 sov nästan hela familjen igen. Underbart och minne för livet!!!
Grattis Frida och Emil som tagit studenten och all lycka i framtiden.
Nu har jag en veckas jobb framför mig och barnen har sommarlov, Jag är lite avis men mina veckor kommer snart och midsommar närmar sig och det ska vi njuta i Tyskland med familjen :) så en liten mini semester. Sen bara en vecka att jobba innan semestern.
 
Ha en underbar vecka!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Jag är en glad tjej med 4 underbara barn. Jag skriver om livet med barn, vardag och min viktminskning. Vem sa att livet var lätt?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela